Spoed

Spoedafspraak

Wat vervelend dat er een spoedafspraak nodig is als gevolg van een ongeval of pijnklacht. Wij gaan er voor zorgen dat je klacht snel verholpen wordt. Bel zo snel mogelijk onderstaand nummer. Het is overigens wel belangrijk dat je bij ons al ingeschreven bent.

Wij reserveren dagelijks tijd voor enkele spoedgevallen. Bel ons alsjeblieft voor 10 uur, dan kun je vaak dezelfde werkdag geholpen worden.

Voor pijnklachten tijdens kantoortijden van maandag tot en met vrijdag (8:30 -17.00 uur) bel je naar de praktijk: 075-2400040
Na 17 uur, in het weekend en/of op feestdagen kun je bellen met de Tandartsenspoedpraktijk: 0900-8602 (€0,90 p/g)

Heading 1 → Defensive Driving Course

Tandheelkundige Spoedpraktijk

Buiten onze reguliere openingstijden, op feestdagen en in het weekend werken wij voor onze spoeddienst samen met de Tandartsspoedpraktijk in Alkmaar aan de Stationsweg 60. Voor alle pijnklachten en/of spoedgevallen welke niet kunnen wachten tot de volgende werkdag, kun je contact opnemen met de Tandartsspoedpraktijk op tel: 0900-8602 (€0,90 p/g), www.tandartsspoedpraktijk.nl

Aanvullende informatie:

Houd er rekening mee dat de dienstdoende tandarts je kan vragen de spoed- of weekendbehandeling direct te betalen. Tevens dien je een geldige legitimatie/verzekeringspas mee te nemen. Voor behandelingen tijdens de avond en/of het weekend geldt een wettelijk vastgestelde toeslag op de nota.

Contactformulier