Nota & Betalen

Nota & Betalen

In onze praktijk besteden wij liever onze tijd aan jou, dan aan administratie. Daarom verzorgt Netpoint voor ons het maken, verzenden en innen van nota’s. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het digitaal factureren en innen van declaraties en werkt voor duizenden zorgaanbieders.

Onze rekening is opgebouwd uit de verrichtingen tijdens de behandeling. Bij iedere verrichting staat een code en de behandeldatum. Zie Tarieven voor meer informatie over de landelijk vastgestelde behandelingen, codes en tarieven. Deze zijn gelijk voor alle tandartsen.

Met veel zorgverzekeraars heeft Netpoint een overeenkomst. In dat geval wordt de nota door hen direct naar je zorgverzekeraar gestuurd. Dat is wel zo gemakkelijk. Je ontvangt via Netpoint of via je eigen verzekering, een “restnota” voor het eventueel niet vergoede gedeelte.

Netpoint vindt de veiligheid van jouw persoonlijke en medische gegevens erg belangrijk en geeft veel aandacht aan goede informatiebeveiliging en privacybescherming. Indien er een nieuwe declaratie voor je klaarstaat, ontvang je daarom een melding hiervan vanuit no-reply@netpointfactoring.

Je kunt dan in jouw eigen beveiligde omgeving op de site uwdeclaraties.nl de originele declaratie downloaden. Vragen kun je kosteloos via deze site stellen.
Telefonisch is Netpoint bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur op 0416-541509.

Tarieven

Waarop onze prijs is gebaseerd?

Jaarlijks worden de tarieven van tandheelkundige verrichtingen door de NZa vastgesteld. Hierdoor zijn alle tarieven van alle tandartsen in Nederland gelijk gesteld door de overheid. De behandelingen bij Studio Kies worden dan ook volgens deze tarieven lijst berekend.

Kijk voor een volledige tarievenlijst op:
https://vergelijkmondzorg.nl