Over Studio Kies

Studio Kies: Voor een gezonde mond en een stralende lach!

Studio Kies is een moderne tandartspraktijk aan de Rode Ring 5  in Assendelft.

Iedereen, van jong tot oud, is van harte welkom in de praktijk.
We bieden een professionele tandheelkundige behandeling in een prettige sfeer.

Je wordt altijd door dezelfde tandarts geholpen, dat helpt om je bij de tandarts snel op je gemak te voelen.

Misschien wil je de tandarts beoordelingen/ervaringen van onze klanten eens bekijken?

Heading 1 → Defensive Driving Course

Onze geschiedenis

Op 15 november 2014 is tandarts Daniëlle de praktijk gestart in een kleine studio aan de Dorpsstraat in Assendelft. Daar is de naam Studio Kies ontstaan. Zij begon in haar eentje zonder assistentes en klanten. De klantenpopulatie is in de loop der jaren steeds verder uitgegroeid en assistentie kon niet meer ontbreken om iedereen goed van dienst te kunnen zijn. In januari 2020 zijn we verhuist naar ons huidige pand en hebben we ons team verder uitgebreid. Steeds meer mensen kiezen ervoor om patiënt bij ons te worden. Daar zijn wij erg blij mee en ook heel trots op.

Je kunt bij onze tandartsen Nilai, Elia en Daniëlle terecht voor alle mogelijke tandheelkundige behandelingen, voor uitgebreide gebitsreiniging ga je naar onze mondhygiëniste Claudia en ook onze preventie-assistentes Sidney en Michelle zorgen voor mooie, schone en beschermde gebitten bij zowel kinderen als volwassenen. Daarnaast zijn assistentes Michelle en Marjolein aanwezig om alles in goede banen te leiden. Voor het maken van afspraken kun je terecht bij Mireille, zij heeft de balie onder controle.

Tandtechnicus Lisa is eens per 2 weken aanwezig voor het maken van protheses, (knars)plaatjes, bleeklepels en sportbitjes.

Om iedereen van dienst te kunnen zijn is Studio Kies ook op donderdagavond open!

Kijk voor actuele openingstijden bij contact.

Ons team

Contactformulier