Behandelingen

Onze diensten

Welkom bij onze tandartspraktijk in Assendelft. Wij vinden het belangrijk dat je gelukkig bent met jezelf. Dit begint allemaal bij een mooi en gezond gebit. Ons enthousiaste team helpt je graag bij het onderhouden van je gebit, zodat je elke dag met een zelfverzekerd gevoel kunt eten, praten en lachen. Iedereen heeft hier recht op en daarom is iedereen van harte welkom bij Studio Kies. Ben je op zoek naar een tandarts in Assendelft? Wij hebben nog ruimte voor nieuwe klanten. Kom gerust eens langs bij onze tandartspraktijk. Wij staan voor je klaar en helpen je graag aan een mooie lach.

Tandheelkunde

Tandheelkunde

De hele familie, van jong tot oud, is van harte welkom bij Studio Kies. Naast de halfjaarlijkse controles kun je bij ons terecht voor vullingen, kronen en bruggen, wortelkanaalbehandelingen,
Teeth Cleaning Cost
Mondzorg Icon

Mondzorg

Voorkomen is beter dan genezen! Een bezoek aan de preventieassistente of mondhygiëniste  voorkomt gaatjes en tandvleesproblemen.
Myobrace
Preventieve orthodontie Icon

Preventieve orthodontie

Scheve tanden of een verkeerde kaakstand ontstaan meestal door afwijkende mondgewoonten, zoals mondademhaling of een lage tongpositie, foutieve slikgewoontes en een verkeerde lipsluiting in rust.

Contactformulier